Címlap Archívum

Őszi alsós kirándulás, 2014

Idén is – a tavalyi évhez hasonlóan – beiktattunk az alsósok részére a sok „tanuló” munkanap közé egy őszi kirándulást, most Peresznyére. Annál is inkább érdekes volt ez számunkra, mivel ebből a községből számos tanulónk jár iskolánkba. Örülünk, hogy közelebbről megismerhettük falujukat, ahol egy igen kellemes délelőttöt tölthettünk el. Köszönjük a gazdag programokat, a tartalmas időtöltést, a szíves vendéglátást a helybéli szülőknek, Kati néninek (Koósz Dániel anyukájának), Eszti néninek (Koósz Kinga anyukájának), Bernadett néninek (Fersli Erik anyukájának), Ildikó néninek (Nickl Zsófi és Ákos anyukájának), a peresznyei óvó néniknek, az alpolgármesternek, Orbán Gyulának, Németh István atyának, valamint a horvátzsidányi plébánosnak, Dumovits Istvánnak. De beszéljenek a képek!

 

Várakozunk a buszra.                                                        Eszti néni köszönt minket az IKSZT nagytermében

Az IKSZT könyvtárában „művelődünk”.                                   Dumovits atya bemutatja a horvát katolikus múzeumot.

„Indulunk” az óvodába.                                                   Dumovits atyával a templomnál énekelünk.

Csoportképhez állunk a múzeum kertjében                             István atya fogad bennünket a plébánián

Egy kicsit beülünk a templomba…                                          …majd birtokba vesszük a játszóteret a Halinál.

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell…                                       …azután jólesik minden falat és korty.

Köszönjük a szíves vendéglátást!