Címlap Információk Farsangoltunk

Farsangoltunk

Február a mulatságok ideje. Iskolánkban idén is megrendeztük farsangi bálunkat, immár hagyományosan külön alsó és felső tagozaton.

A kicsik egy játékos péntek délutánt tölthettek tanítóikkal a feldíszített kultúrban. Gergő bácsi alaposan megmozgatott mindenkit: kicsik és nagyok vidáman járták a táncot. A gyerekek egyénileg öltöztek jelmezbe, megtanultak hozzá egy kis versikét, és osztályonként mutatkoztak be egymásnak. Az alsós pedagógusok is felléptek a színpadon: a gyerekek nagy örömére katonáknak öltöztek be. A büfében fánk és üdítő várta a gyerekeket, ahol idén felsős tanulók is besegítettek. Sajnos a szülők nem vehettek részt a programon, de köszönet nekik és a szülői munkaközösségnek, hogy a farsangi finomságokhoz hozzájárultak.

Másnap a felsősöké volt a főszerep. Iskolánk moderntáncos tanulói ill.  rockibemutató után az osztályok produkciói következtek. A diákok látványos és humoros számokkal szórakoztatták a közönséget. A 8. osztályosok elegáns nyitótáncát követően kezdődött a bál. A zenét DJ szolgáltatta; a büfében sok finomság várta a vendégeket az SZM jóvoltából.

A tombola egyik napon sem maradhatott el, hálás köszönet a sok felajánlásért és mindenfajta segítségért!