Címlap Információk

Információk

Előadás szülőknek

Felsős farsang

2023. febr. 11-én szombaton délután a felső tagozatosok a Kultúrotthonban ünnepelték az idei farsangot.
Minden osztály saját maga készítette jelmezben érkezett. A jó hangulatot az osztályok közti játékos vetélkedő alapozta meg. Ezután táncoslábú felsőseink moderntánc-bemutatója, majd zenés-táncos osztályprodukciók színesítették a délutánt. Ezt követően a nyolcadik osztályosok nyitótáncában gyönyörködhettek szülők és gyermekek egyaránt. Miután  a tombolahúzáson minden nyeremény gazdára talált, folytatódhatott az estig tartó táncos mulatság. A Szülői Munkaközösség lelkes tagjai a büfében finom szendvicsekkel, süteményekkel és farsangi fánkkal várták a gyerekeket a mulatság végéig.
Mindenkinek nagyon köszönünk minden felajánlást és segítséget, amellyel hozzájárult farsangunk sikeres lebonyolításához!

Alsós farsang

Az alsós farsangot idén is a szülők részvétele nélkül tartottuk meg, helyszűke miatt, de az előző két évtől eltérően mind a négy osztállyal közösen a Kultúrotthonban egy péntek délutáni időpontban. Természetesen minden tanuló beöltözött jelmezbe, megtanult hozzá egy rövid versikét, amivel bemutatkozhatott a színpadon. Ezt osztályonként tették meg. A jelmezes fellépés után különböző játékos-táncos programokat szerveztünk nekik (Kacsatánc, Limbó hintó, Megy a gőzös stb.). Természetesen volt lehetőség a szabad táncos mulatságra is. A zenéket előzetesen a gyerekek választhatták ki. Az alsós tanítók, pedagógiai asszisztens és a konyhások is beöltöztek valamilyen jelmezbe, a tanítók egy kis énekes-játékos műsort adtak elő, ezzel is jobban bekapcsolódva a közös mulatságba. Tombolasorsoláson is részt vehettek a gyerekek, ahol mindenki kapott egy kis csomagot a szülői munkaközösség jóvoltából. A szülőknek egyúttal megköszönjük, hogy üdítővel, süteménnyel, fánkkal is támogatták rendezvényünket, így is hozzájárulva tanulóink felhőtlen farsangi szórakozásához.

További cikkeink...